Tutorial - knut med inbakad fläta i luggen.

01.03.2010 kl. 00:25
Jag fick en förfrågan om jag kunde göra en tutorial på frisyren i detta inlägg, Här kommer den äntligen!1. Börja med att kamma igenom håret noggrannt och dela sen upp det som på bilden, alltså gör en bena ungefär ett par centimeter från hårfästet.

(Jaha, här var jag tydligen ledsen)
2. Lämna luggen att hänga eftersom den ska flätas och lägg upp resten i en provisorisk knut, bara för att hålla resten av håret ur vägen.3. Nu gör du en vanlig inbakad fläta av luggen. och när du kommit bakom örat fäster du den ordentligt med några hårspännen. Vet du inte hur du gör en inbakad fläta, kolla in detta inlägg.4. Lägg upp håret i en hög och inte alltför stram hästsvans.5. Tupera hela hästsvansen rejält med en tät kam.6. Ta den tuperade hästsvansen och tvinna den runt hårbandet. Fäst den med ett hårband och hårspännen. Se till att du inte gör den för spänd, den ska vara lös och fin! Dra lös slingor från den så den blir lite rufsig, puffa till den och rufsa till resten av frisyren också för ett slarvigare intryck.7. Dags för hårspray!8. Klart! Bär frisyren med ett leende och du är snyggast i stan.
Kommentarer (3)
så fint, måste testa nån gång! Och din nya header är apsnygg!
Hanne01.03.10 kl. 10:58
Tackar och bockar för berömmet!
01.03.10 18:51
super Fint
Miracle Blomqvist03.08.10 kl. 10:33
Tack!
11.09.10 00:03
gud vad fint! :D hoppa gärna in på min blogg: http:// hairandstuff.blogg.se har precis börjat.
emma08.12.10 kl. 11:45

Rebecka, 18 år, tredje årets studerande i Vörå Samgymnasium. Jag fotograferar gärna men inte alltför ofta, har fiollektion på onsdagar, läser mer sällan än jag vill, har selektiv hörsel och gör bort mig allt som oftast. Jag har vänner som är värda sin vikt i guld och tre katter. Drömmer i hemlighet om att bli konstnär eller mäklare men funderar på att söka in till marknadsföring eller logopedi.