Nerd glasses.

11.04.2010 kl. 23:00
Nördglasögon in my heart. Malin var så fin i sina i fredags och jag blir så sugen på att köpa nya glasögon också när det finns så många fina! Testade faktiskt ett par på Ninja  (är det nån som letar nördglasögon ska ni gå dit, kostar 10 euro paret bara) och fotade men kameran är kvarglömd hos Alexandra tyvärr.

Nu har jag läst på modde så det står ut genom öronen på mig, och musikteoriprovet hägrar inför imorgon. De andra läxorna får finna sig åsidosatta ikväll...
Kommentarer (1)
Åj, jag vill också ha :) Den dagen jag skaffar så ska det nog bli lite nördaktiga glasögon, bara ja vågar ;)
danielaa.ratata.fi12.04.10 kl. 15:02
Jaa, tycker det är så coolt. Ser framemot dagen jag köper nya glasögon, då blir det förhoppningsvis nåt liknande.. :)
12.04.10 19:18

Rebecka, 18 år, tredje årets studerande i Vörå Samgymnasium. Jag fotograferar gärna men inte alltför ofta, har fiollektion på onsdagar, läser mer sällan än jag vill, har selektiv hörsel och gör bort mig allt som oftast. Jag har vänner som är värda sin vikt i guld och tre katter. Drömmer i hemlighet om att bli konstnär eller mäklare men funderar på att söka in till marknadsföring eller logopedi.