Minirecension: smink från E.l.f.

27.04.2010 kl. 20:15
För ett par veckor sedan fick jag ju hem min beställning från E.l.f. och överlag måste jag säga att jag är helnöjd! Billigt och bra är en lyckad kombination som E.l.f faktiskt lyckats med.Ögonskuggepenseln är jag inte helt nöjd med, Den har bra form och jag skulle vara nöjd om det inte vore för att det lossnar hår från den varje gång den används = värdelös kvalité. Dock väntade jag inte mig annat eftersom den kostade runt 2 euro.Primern för ansiktet var ett lyckat köp! Efter att ha testat den här vill jag aldrig sminka mig utan primer som underlag (använde inte primer förut). Hyn får en helt annan lyster, sminket blir jämnare och det håller längre (inte hela dagen). Den här rekommenderar jag varmt! Några kommenterade också att jag hade fint smink första dagen jag testade primern och rouget från E.l.f., fastän jag hade samma vardagsmake-up som jag alltid har, så visst märker man skillnad.Mineralrouget är jag också nöjd med. Det kunde vara lite mer pigment i det men annars gillar jag det. Jag har det i färgen "Joy" och det tycker jag ger ett väldigt naturligt och fräscht intryck. Ett plus är att det inte är glitter i det, vilket det är i många mineralprodukter, utan det ger mer lyster.Skimmerpaletten är en allroundprodukt som man kan använda som highlighter men även som bas för ögonskuggor och på läppar m.m. Den ger en fin, naturlig lyster och passar bra som highlighter. Det syns inte så bra på bilden men färgerna har ett fint skimmer i sig och de blir inte lika starka på hyn.Jag har inte testat ögonskuggeprimern så noga så jag kan inte riktigt ge något rättvist utlåtande men jag har nog provat bättre primers. Den var dock väl värd sitt pris på ca två euro och sminket håller mycket längre än utan.

Frakten från E.l.f. gick på ca fem euro och eftersom det skickas från UK så tillkommer inga omkostnader som tull och sånt. Jag fick dessa fem produkter för bara 19 euro men trots att de är så billiga är de minst lika bra som Maybelline och märken i samma prisklass!


Alla bilder i inlägget är mina egna.
Kommentarer (1)
älskar elf!
http://stylefile.blogg.se28.05.10 kl. 01:26
samma här!
11.09.10 00:04

Rebecka, 18 år, tredje årets studerande i Vörå Samgymnasium. Jag fotograferar gärna men inte alltför ofta, har fiollektion på onsdagar, läser mer sällan än jag vill, har selektiv hörsel och gör bort mig allt som oftast. Jag har vänner som är värda sin vikt i guld och tre katter. Drömmer i hemlighet om att bli konstnär eller mäklare men funderar på att söka in till marknadsföring eller logopedi.