Ett klädval från slutet av augusti.

27.09.2010 kl. 22:06


Gammal röd sjal, grå t-shirt från H&M Trend, jeansleggings från Gina Tricot, skor från H&M, stor ring från H&M och fjärilsringen köpte jag för sju år sen, örhänget i form av ett kors (Krucifix! Mina kompisar tycker det är läskigt)  från Juthbacka marknad.

Ett klädval från slutet av augusti. På den tiden var jag ännu ganska blond efter sommaren. Nu kan jag kalla mig brunhårig. Först, när jag var nyfärgad, var jag nästan håret nästan svartbrunt. På hårfärgens förpackning stod det mörkblond så när jag såg mig i spegeln fick jag en smärre chock. Det blev inte bättre att det var skolfoto ett par dagar senare. Äh, så hemskt var det inte, men jag såg antagligen lite läskig ut i min bleka hy och mitt mörka hår.


Förresten! Nån som vet hur jag får in en ny profilbild? Jag testar och testar att lägga in den jag vill ha men det tycks inte funka ju. Hjälp.
Kommentarer (1)
Har du kollat så att storleken på bilden är tillräckligt liten? Annars går det inte att ladda upp en profilbild.
Malin (avmalin.ratata.fi)27.09.10 kl. 22:12
Oj. Måste kolla upp det, tack för tipset! UD: Nu funkade det ju direkt så fort jag ändrade storleken. Puuuh.
27.09.10 22:16

Rebecka, 18 år, tredje årets studerande i Vörå Samgymnasium. Jag fotograferar gärna men inte alltför ofta, har fiollektion på onsdagar, läser mer sällan än jag vill, har selektiv hörsel och gör bort mig allt som oftast. Jag har vänner som är värda sin vikt i guld och tre katter. Drömmer i hemlighet om att bli konstnär eller mäklare men funderar på att söka in till marknadsföring eller logopedi.