Skolan och Olle.

28.09.2010 kl. 17:14

Jag igår. I världens största kofta.

Hatar den här perioden. Inte ens mina två sovmorgnar väger upp de tråkiga ämnena. Att man håller på att somna på nästan varje lektion säger väl ganska mycket? Det får bli dagens i-landsproblem. Fast jag antar att jag ska vara glad  över att jag inte tillhör den miljard av jordens befolkning som inte kan läsa.
Egentligen har jag annat att göra men jag sitter och lyssnar på Olle Hedbergs underbara covers så jag kan knappt slita mig. Både öron- och ögongodis...

Rebecka, 18 år, tredje årets studerande i Vörå Samgymnasium. Jag fotograferar gärna men inte alltför ofta, har fiollektion på onsdagar, läser mer sällan än jag vill, har selektiv hörsel och gör bort mig allt som oftast. Jag har vänner som är värda sin vikt i guld och tre katter. Drömmer i hemlighet om att bli konstnär eller mäklare men funderar på att söka in till marknadsföring eller logopedi.