Bildbomb från konserten med Erik Grönwall.

30.09.2010 kl. 19:14
För några veckor sedan ringde min syster och frågade om jag ville följa med henne på Erik Grönwalls konsert i Vasa, och klart jag ville komma med! Sagt och gjort, jag satte mig i bussen till Vasa en fredag kväll och efter lite shopping ställde vi oss i kön till publikinsläppet. Jag tror vi var nånstans i mitten men när de sedan släppte in publiken sprang alla så långt fram som det bara gick så jag tog några sjumilakliv och satte av. Där stod vi, längst fram, i havet av småflickor.


Johan Becker var nån slags publikuppvärmare före men han var så töntig så han får inte vara med på bild.


Den här bilden beskriver konserten ganska bra. Erik var hyperaktiv och sprang fram och tillbaka framför scen, hoppade, dansade, låg på golvet och sjöng, gjorde armhävningar...


Som sagt.


Det var Eriks sista konsert som soloartist innan han går över till bandet H.E.A.T. och samtidigt avslutningen på hela turnén efter Idol. Det var antagligen förklaringen till att de var så galna.

Med sig hade han skitsnygga gitarrister. Han till höger berättade om hur mycket Erik utvecklats under turnén och sen avslutade han med att fria.


18 and lifeEfter konserten skulle de ut och festa i Vasas nattliv.

"Tack för oss" sa de och så spelade de Higher.

Rebecka, 18 år, tredje årets studerande i Vörå Samgymnasium. Jag fotograferar gärna men inte alltför ofta, har fiollektion på onsdagar, läser mer sällan än jag vill, har selektiv hörsel och gör bort mig allt som oftast. Jag har vänner som är värda sin vikt i guld och tre katter. Drömmer i hemlighet om att bli konstnär eller mäklare men funderar på att söka in till marknadsföring eller logopedi.