Just nu:

04.10.2010 kl. 22:18
Mamma och jag kämpade med att göra hemlagad lasagne i 45 minuter och sen stod den i ugnen i 50 min. Den skulle bli världens godaste lasagne. Den smakade deg och ost.

Nåja, jag överlevde. För en stund sedan satt jag vid bordet och plockade fram några läxböcker, medan mamma satt vid datorn. "Gammaldans? Det heter ju gammeldans! Bla bla bla.." hörde jag från datorn. Hon hade tydligen hittat ett gammalt protokoll från elevkårsstyrelsens möte som jag skrivit och kommenterade mina grammatikfel. Jag blev störd och gick iväg för att slippa höra.  "Rebecka, jag googlade på hur man skriver protokoll och man ska skriva i presens!"  hör jag henne ropa. SUCK.
Kommentarer (1)
Allt är i sin ordning hemma då, hör jag! :)
Ija06.10.10 kl. 00:10

Rebecka, 18 år, tredje årets studerande i Vörå Samgymnasium. Jag fotograferar gärna men inte alltför ofta, har fiollektion på onsdagar, läser mer sällan än jag vill, har selektiv hörsel och gör bort mig allt som oftast. Jag har vänner som är värda sin vikt i guld och tre katter. Drömmer i hemlighet om att bli konstnär eller mäklare men funderar på att söka in till marknadsföring eller logopedi.