Ny frisyr, shopping och musikal.

11.10.2010 kl. 20:36
I lördags tog jag bussen till stan för en heldag med frisörbesök, shopping och senare musikalen Allt eller Inget på Wasa Teater. Håret blev riktigt bra - mer uppklippt, lite urtunnat (har en hel man på huvudet så det behövdes) och uppfräschat. Jag är nöjd!Jag och syster gick på stan efter att jag varit till frissan. Vi åt lunch på vårt favoritställe Bistro Ernst i Saluhallen. Gå dit. De serverar dig världens godaste sallader.Mmm.Jag vet att håret är platt men det är ostylat.Shopping på Lindex. Därifrån kom jag ut med en stor kasse - visar sen!Vi tog en paus på Café de Paris efter all shopping. Drack iste.

 
Sen gick vi till systers lägenhet och såg ett avsnitt av världens bästa Vampire Diaries innan jag stressade iväg till Wasa Teater. Där mötte jag upp mamma och vi såg på Allt eller Inget. Får ni möjlighet ska ni se den, den var jätterolig och bra gjord!
Kommentarer (1)
Oj, det blev ju jätte fint! :D
startswithgoodbye.blogg.se11.10.10 kl. 21:48
Tack! Det syns verkligen inte ordentligt på bilden dock.
12.10.10 21:04

Rebecka, 18 år, tredje årets studerande i Vörå Samgymnasium. Jag fotograferar gärna men inte alltför ofta, har fiollektion på onsdagar, läser mer sällan än jag vill, har selektiv hörsel och gör bort mig allt som oftast. Jag har vänner som är värda sin vikt i guld och tre katter. Drömmer i hemlighet om att bli konstnär eller mäklare men funderar på att söka in till marknadsföring eller logopedi.