Alltid är det nåt.

13.10.2010 kl. 21:35
I helgen hade jag feber som dock gick om rätt snabbt och ont i halsen. Igår märkte jag att jag har fula, kliande utslag i ansiktet och armvecken. Gick till skolhälsovården idag men blev sänd vidare till hälsovårdscentralen efter skolan. Jag fick prata med en läkare, vänta, ta blodprov, vänta, prata lite till och då konstaterades det att de inte riktigt vet vad jag har.  Det kan vara vattukoppor, svinkoppor eller nåt annat. Sen sa han att jag inte ska gå till skolan på torsdag och fredag, och "inte fara ut å dansa i helgen eller va du nu brukar göra". Jee. Jag som redan missat för mycket i skolan, kommer att tråka ihjäl här hemma dessutom.

Det enda roliga med det här är att jag fick ett litet piller att ta ikväll mot klådan. Sjuksköterskan försäkrade sig om att jag inte skulle köra hem, för pillret är triangelmärkt dvs. jag kommer antagligen bli ganska trött av det. Spännande...

Rebecka, 18 år, tredje årets studerande i Vörå Samgymnasium. Jag fotograferar gärna men inte alltför ofta, har fiollektion på onsdagar, läser mer sällan än jag vill, har selektiv hörsel och gör bort mig allt som oftast. Jag har vänner som är värda sin vikt i guld och tre katter. Drömmer i hemlighet om att bli konstnär eller mäklare men funderar på att söka in till marknadsföring eller logopedi.