Det första bloggbråket i finlandssvenska bloggosfären!!!

17.10.2010 kl. 16:27

Boven i dramat.

Alexandra klagar på att jag uppdaterar min blogg två gånger i veckan medan hon uppdaterar varje dag. Jag blir arg och förolämpar henne,och får en diss tillbaka. Därför föll det i god jord att jag lägger upp en fin bild på henne när hon sjunger.

För att balansera upp det hela kommer här en fin bild på mig när jag sjunger (skriker).

Kommentarer (1)
ah! ässhåol hödu! :O
Alexandra.ratata.fi17.10.10 kl. 16:28

Rebecka, 18 år, tredje årets studerande i Vörå Samgymnasium. Jag fotograferar gärna men inte alltför ofta, har fiollektion på onsdagar, läser mer sällan än jag vill, har selektiv hörsel och gör bort mig allt som oftast. Jag har vänner som är värda sin vikt i guld och tre katter. Drömmer i hemlighet om att bli konstnär eller mäklare men funderar på att söka in till marknadsföring eller logopedi.