Karaoke en lördagskväll.

18.10.2010 kl. 20:27
I lördags hade jag skitkul med tjejerna. Vi var hos Niisi och där hade vi fullt upp med att lyssna på Malins Hesaresa, äta chips, sjunga karaoke, dansa fult och planera vårens eventuella Rom-resa. Vi sjöng högre och högre jusenare timmen blev...Josefin var vacker och värdinna för kvällen.Malin var nyss hemkommen från en fin resa till Helsingfors.Måste ju checka Facebook innan vi kan slappna av.Sandra var fin...... och fångade Alexandra och mig på bild under kvällens feelismoment då jag fick sjunga "Let me entertain you" på karaoke. Vi var dock för snabba för Niisis webkamera.Inlevelse, gott folk!Alexandra tyckte att vi skulle ta oss en svängom till Alice Cooper's Poison.


Tack för en lyckad kväll mina fina vänner!

Rebecka, 18 år, tredje årets studerande i Vörå Samgymnasium. Jag fotograferar gärna men inte alltför ofta, har fiollektion på onsdagar, läser mer sällan än jag vill, har selektiv hörsel och gör bort mig allt som oftast. Jag har vänner som är värda sin vikt i guld och tre katter. Drömmer i hemlighet om att bli konstnär eller mäklare men funderar på att söka in till marknadsföring eller logopedi.