Va e de för dag idag?

30.10.2010 kl. 12:15
... e de en vanlig dag? Nej de e ingen vanlig dag, för det är Rebeckas födelsedag, hurra hurra hurra... *sjunger*

Idag ska jag fira hela dagen lång med att städa för ikväll kommer mina finaste flickor hit. Halloween till ära ska jag klä ut mig till något som många fruktar - bilder kommer senare...
Kommentarer (1)
oj, va du såg glad ut då :)
Lina30.10.10 kl. 14:14
Nämen ja had ju int fått mina presenter där än! :O Skämt åsido - bilden e int från ida!
31.10.10 00:57

Rebecka, 18 år, tredje årets studerande i Vörå Samgymnasium. Jag fotograferar gärna men inte alltför ofta, har fiollektion på onsdagar, läser mer sällan än jag vill, har selektiv hörsel och gör bort mig allt som oftast. Jag har vänner som är värda sin vikt i guld och tre katter. Drömmer i hemlighet om att bli konstnär eller mäklare men funderar på att söka in till marknadsföring eller logopedi.