Beställning från e.l.f.

07.11.2010 kl. 13:12
Här kommer äntligen min beställning från elf, typ några veckor försenat inlägg? Bättre sent än aldrig.Rödbrun (runbröd, som Alexandra skulle säga) ögonskugga. Älskar den här! Framhäver blå ögon.Ljusrosa läppglans. Fint men det är en pytteliten mängd läppglans i det, kommer ta slut direkt!Läppstift i odefinierbar färg, typ röd/rosa.Fint vardagsläppglans.Den här var rent ut sagt värdelös, tycker jag. Den heter "blushing, bronzing and blending brush" men den är alldeles för liten för det så man har ingen användning för den. Köp inte!Svart mineralögonskugga.En lite mindre borste för ögonskugga. Den är sådär., inte jättebra men inte heller värdelös Bra storlek men det lossnar hår från den, men e.l.f.s kvalité är ju inte alltid den bästa.
Kommentarer (1)
Vissa borstar fäller mycket innan man tvättat dem ett par gånger. Prova att tvätta den med schampo och lite balsam (om det är äkta hår - annars funkar flytande diskmedeln bra) och låt den självtorka i vågrätt ställning så kanske den slutar fälla. =)
www.bestfaceforward.ratata.fi07.11.10 kl. 21:44
Tack tack för tipset, ska testa på direkten! :)
08.11.10 14:41

Rebecka, 18 år, tredje årets studerande i Vörå Samgymnasium. Jag fotograferar gärna men inte alltför ofta, har fiollektion på onsdagar, läser mer sällan än jag vill, har selektiv hörsel och gör bort mig allt som oftast. Jag har vänner som är värda sin vikt i guld och tre katter. Drömmer i hemlighet om att bli konstnär eller mäklare men funderar på att söka in till marknadsföring eller logopedi.