Dagens orosmoment.

15.11.2010 kl. 22:58

En bild som inte har det minsta med texten att göra.

Imorse hade jag bråttom, var sen till bussen och skyndade ut ur huset med telefonen i handen. Slängde en påse med skräp i soptunnan ute vid vägen och rusade till busshållplatsen. När jag skulle kolla vad klockan var märkte jag att telefonen inte var med, letade febrilt genom väskan och accepterade att jag tydligen glömt den hemma.

När jag kom hem letade jag ännu mera, hittade ingen telefon och blev sur. Tog ficklampan i handen och stövlade surmulet ut på gården för att kolla om den fallit ur fickan på vägen till bussen. Där, bredvid soptunnan, låg min telefon - ensam, kall och bortglömd. Jag knappade lite på den och till min förvåning fungerade den precis som den skulle. Jag blev glad och gick in igen.

Och vad ville jag säga med detta?


Ta hand om era telefoner.

Kommentarer (2)
Jasså, den gick inte sönder den här gången heller! ;)
Ija15.11.10 kl. 23:26
Nä, jag är expert att att inte söndra saker. T.ex. mina glasögon som låg på havsbottnen i två veckor.
16.11.10 00:02
REBECKA IN SPACE !
Alexandra17.11.10 kl. 20:44
JETESPENNANDE!
17.11.10 20:51

Rebecka, 18 år, tredje årets studerande i Vörå Samgymnasium. Jag fotograferar gärna men inte alltför ofta, har fiollektion på onsdagar, läser mer sällan än jag vill, har selektiv hörsel och gör bort mig allt som oftast. Jag har vänner som är värda sin vikt i guld och tre katter. Drömmer i hemlighet om att bli konstnär eller mäklare men funderar på att söka in till marknadsföring eller logopedi.