Inredningsfunderingar.

18.11.2010 kl. 22:19
Jag vet inte hur det är med er, men jag tycker att inredning är (nästan?) lika roligt som kläder och mode. Jag älskar att inspireras av Alvhems underbara lägenheter och bläddra i inredningskataloger. Tyvärr har jag ju inte direkt en egen lägenhet att inreda så jag får nöja mig med att göra det bästa av situationen - dvs. inreda mitt rum med de medel som finns. I helgen tänkte jag fota mitt rum eftersom jag gjort om liite sedan sist!

Här får ni en del av bilderna jag sparat i inspirationsmappen på vår dator:


Älskar tapeten.


Behöver nån inspiration till en arbetshörna kan den kopiera detta rakt av. Speciellt anslagstavlan var ganska finurligt konstruerad.


Kakelugn in my heart. Och ett fårskinn ligger förhoppningsvis på golvet i mitt rum lagom till jul.


Just nu håller jag ögonen öppna för alla slags tavlor. Försöker nämligen skapa en mindre tavelvägg i mitt rum men det är lite svårt.

Rebecka, 18 år, tredje årets studerande i Vörå Samgymnasium. Jag fotograferar gärna men inte alltför ofta, har fiollektion på onsdagar, läser mer sällan än jag vill, har selektiv hörsel och gör bort mig allt som oftast. Jag har vänner som är värda sin vikt i guld och tre katter. Drömmer i hemlighet om att bli konstnär eller mäklare men funderar på att söka in till marknadsföring eller logopedi.