Eyes on fire.

19.11.2010 kl. 23:38
Såhär fint ögonsmink hade jag i fredags. Ögonskuggan från e.l.f  gör sitt jobb. Tyvärr är jag en sån typ som stiger upp så sent som möjligt på morgonen och stressar iväg till skolan eller vart jag nu ska så jag hinner nästan aldrig göra något utöver det vanliga med sminket, så detta är ett undantag:


I see you...

Rätt ful bild men ljuset var ju fint i alla fall. Har inte nåt på läpparna där ännu.
Kommentarer (1)
jag kom på ett förslag på du sku kun skriv om i ett inlägg... Hur du sminkar dej så att det blir sådär fint och prydligt? Jag har ju ögonskuggan seductive från elf, men jag får det inte sådär bra. Sku verkligen va intressant att vet hur du gör och vad jag kan gör för att min sminkning ska bli bättre :) Men känn dej inte pressad, gör det om du vill :)
sandrasofi.ratata.fi26.11.10 kl. 18:35
Jag har ju också Seductive så ja sku kun test gör en guide imorgon eftersom ja int ha testa den ögonskuggan ordentligt än (om ja orkar, haha) Ganska intressant önskning, tack!
26.11.10 22:54

Rebecka, 18 år, tredje årets studerande i Vörå Samgymnasium. Jag fotograferar gärna men inte alltför ofta, har fiollektion på onsdagar, läser mer sällan än jag vill, har selektiv hörsel och gör bort mig allt som oftast. Jag har vänner som är värda sin vikt i guld och tre katter. Drömmer i hemlighet om att bli konstnär eller mäklare men funderar på att söka in till marknadsföring eller logopedi.