Åkte rätt person ut från Idol ikväll?

20.11.2010 kl. 00:33
Såhär såg jag ut idag. Nya byxorna från Nelly är på, ny topp från H&M, gammal kofta och tubhalsduk från Gina Tricot. Skärp från second hand och en stor ring från H&M.

Vad tyckte ni förresten om kvällens Idol, om ni såg det? Jag tycker egentligen att Olle var sämre än Andreas ikväll. Dessutom tycker jag inte riktigt att Olle hör hemma i Idol - han har hittat sin nisch (Kings of Leon-style, typ) och han är inte riktigt hemma i andra musikstilar. Så egentligen var Andreas bättre ikväll men jag gillar Olle mer, alltså kan jag inte bestämma mig om rätt person åkte ut. Haha.
Kommentarer (4)
Fel person åkte ut tycker jag. Andreas är ju stencool! Ut med Olle och/eller Linnea istället. :P
Maria20.11.10 kl. 01:14
Tycker likadant! Linneá är cool men har börjat tröttna lite på henne.
21.11.10 16:54
De första gångerna jag hörde Olle tänkte ag yes, han skall vinna. Det var innan jag kom på att även Jay var med i tävling. Olle är en trubadur, en sån man skulle kunna se på scen på Ollis. Igår hade jag bara varit glad om Olle hade åkt, men tyvärr röstar väl alla små svenska flickor på Olle. Blir spännande att se vem som kammar hem vinsten i år. Själv hoppas jag på Jay.
Christina.ratata.fi20.11.10 kl. 10:17
Nu när jag vant mig vid tanken tycker jag likadant. Olle är skitbra när han får spela gitarr och göra låtar som är hans stil men han är inte en Idol 2010 som kan göra alla låtar och stilar. Tyvärr måste jag medge att han nog borde ha åkt i fredags, även om han är/var min favorit!
21.11.10 16:53
one word; JAY! *Hjärta*
Josefin (Niisi)20.11.10 kl. 17:35
Han e nog bra han. :)
21.11.10 16:55
Jag håller med Christina faktiskt! Olle borde nog ha åkt igår, tyvärr.. Han håller inte måttet längre. Det svider i hjärtat att behöva säga det, för Olle var min favorit i början.
dani21.11.10 kl. 00:42
Word.
21.11.10 16:54

Rebecka, 18 år, tredje årets studerande i Vörå Samgymnasium. Jag fotograferar gärna men inte alltför ofta, har fiollektion på onsdagar, läser mer sällan än jag vill, har selektiv hörsel och gör bort mig allt som oftast. Jag har vänner som är värda sin vikt i guld och tre katter. Drömmer i hemlighet om att bli konstnär eller mäklare men funderar på att söka in till marknadsföring eller logopedi.