Uppdatering om Tove Styrkes album:

22.11.2010 kl. 20:06
Jag förväntade mig att det skulle vara ganska bra. Det var opersonligt och 2-3 låtar var bra, resten kändes inte alls som det jag tycker är Tove. Jag som trodde att det faktiskt var bra.
Kommentarer (2)
Håller fullt med..
Evelina23.11.10 kl. 22:33
jag gillar inte heller hennes album. tyckte det var trist och platt!
annaforsberg.blogg.se28.11.10 kl. 16:57

Rebecka, 18 år, tredje årets studerande i Vörå Samgymnasium. Jag fotograferar gärna men inte alltför ofta, har fiollektion på onsdagar, läser mer sällan än jag vill, har selektiv hörsel och gör bort mig allt som oftast. Jag har vänner som är värda sin vikt i guld och tre katter. Drömmer i hemlighet om att bli konstnär eller mäklare men funderar på att söka in till marknadsföring eller logopedi.