Första december och jag missade julkalendern i tv.

01.12.2010 kl. 20:16
Har sån inspirationsbrist just nu (klagaklagaklaga) för skolan tar all min tid. Teaterövning med klassen ungefär varannan dag är roligt, men tungt. All energi går åt till det, när jag kommer hem vill jag helst ta det lugnt, inte läsa på läxor och annat jobbigt.

Snart är det över i alla fall! Onsdagen den 8 december kommer vi att ha premiär. Ska bli så kul. Sedan börjar provperioden (alltid är det något) fast det är något jag förtränger. Brukar köra på att förtränga jobbiga saker, som att jag måste läsa på prov eller veta vad jag ska gå för utbildning i framtiden. Det är skönast så. 

För att det här inte ska bli ett otrevligt inlägg kommer här en bild när jag sitter i en säng och håller i en kudde (helt omotiverat alltså, men vad gör det)Rebecka, 18 år, tredje årets studerande i Vörå Samgymnasium. Jag fotograferar gärna men inte alltför ofta, har fiollektion på onsdagar, läser mer sällan än jag vill, har selektiv hörsel och gör bort mig allt som oftast. Jag har vänner som är värda sin vikt i guld och tre katter. Drömmer i hemlighet om att bli konstnär eller mäklare men funderar på att söka in till marknadsföring eller logopedi.