Konstiga julklappar.

18.12.2010 kl. 21:22


Igår var jag med Josefin och Josefin hos Josefin (höhö), vi målade med vattenfärg och oljefärg. Lite annorlunda sätt att spendera fredagkvällen på, men det var skitkul.

Efter jul ska jag måla konstant! Jag har nämligen en hel del konstmaterial på önskelistan i år. Fast just nu ligger påshandskar i skinn högst upp - det var inte roligt att promenera tillbaka till bilen efter shoppingen idag. -17 grader är inte att leka dem.
Kommentarer (1)
He va faktist jätte rolit! Hande andra blev ju dock inte lika fin och oljefärgsmålningen ha int torka ännu.. :p
Josefin (Niisi)18.12.10 kl. 22:55
Oj, va e torkar trögt!
19.12.10 14:57

Rebecka, 18 år, tredje årets studerande i Vörå Samgymnasium. Jag fotograferar gärna men inte alltför ofta, har fiollektion på onsdagar, läser mer sällan än jag vill, har selektiv hörsel och gör bort mig allt som oftast. Jag har vänner som är värda sin vikt i guld och tre katter. Drömmer i hemlighet om att bli konstnär eller mäklare men funderar på att söka in till marknadsföring eller logopedi.