Några punkter.

03.01.2011 kl. 23:17
  • Idag har vi köpt tapeter till mitt och min systers rum och vi tapetserar antagligen senare i veckan. Det ska bli så roligt att inte behöva mötas av de babyrosa väggarna i mitt rum längre.
  • Vi hann in till Vasa idag och gick lite på loppis. Jag höll i en retro tavla på Kim Jong-Il. Till sist kom jag fram till att den var ganska grotesk. Om tjugo år kanske han framställs som vår tids Hitler i historieböckerna så det kändes inte helt hundra att hedra honom med en plats på min tavelvägg.
  • På Prisma idag handlade mamma mat. Jag testade en massagestol från OBH Nordica, köpte en slickepinne och propsade på mamma med kattleksaker till vår katt. Till mitt försvar kan jag berätta att den har lekt med dem hela kvällen. Min syster berättade att Rebecka sju år alltid stod vid djurhyllan på Prisma.
  • Jag har inte skrivit på länge. Får se om jag fortsätter skriva, jag och min blogg går inte riktigt ihop.

Rebecka, 18 år, tredje årets studerande i Vörå Samgymnasium. Jag fotograferar gärna men inte alltför ofta, har fiollektion på onsdagar, läser mer sällan än jag vill, har selektiv hörsel och gör bort mig allt som oftast. Jag har vänner som är värda sin vikt i guld och tre katter. Drömmer i hemlighet om att bli konstnär eller mäklare men funderar på att söka in till marknadsföring eller logopedi.