Jag skulle ha kunnat köpa 2 kg Makuunigodis för de pengarna.

18.01.2011 kl. 23:31
Vi har sålt Snölyktan-lotter (en slags julkalender med lottodragning varje dag) från skolan till förmån för vår Romresa i vår. Eftersom jag inte fick alla lotter sålda fick vi lov att köp fyra lotter själva. De förbannade 20 euro som vi "investerade" resulterade i en vinst: 4 nr av tidningen Seura. Av någon anledning har jag fått för mig att Seura är en historiatidning (??) och tänkte "Hmpf... Det blir 5 euro per nummer, hoppas de är läsvärda nu då".
Gissa om besvikelsen var stor när det första numret kom förra veckan? Där insåg jag att jag vunnit fyra nummer av en finsk, ganska dålig  tidning om vardagshjältar. Jag ritade fina ögonfransar på alla kvinnor i tidningen och sen åkte den direkt i högen med tidningar som ska återvinnas.

Rebecka, 18 år, tredje årets studerande i Vörå Samgymnasium. Jag fotograferar gärna men inte alltför ofta, har fiollektion på onsdagar, läser mer sällan än jag vill, har selektiv hörsel och gör bort mig allt som oftast. Jag har vänner som är värda sin vikt i guld och tre katter. Drömmer i hemlighet om att bli konstnär eller mäklare men funderar på att söka in till marknadsföring eller logopedi.