Nattsvammel.

23.01.2011 kl. 01:46
Eftersom jag oftast är som mest inspirerad efter 00.00 (skulle kunna vara vaken hela natten nu och rita känns det som) så är det på plats med ett par bilder jag inspirerats av på sistone.

Annars var jag så otroligt fotosugen idag så jag fick lov att ha photoshoot med mig själv. Det var kul och omständigt. Insåg åter igen hur mycket jag gillar att  fota  (glömmer bort det mest hela tiden under vinterhalvåret med dess mörker) och att jag längtar till våren när det är bättre ljus att fota i om kvällarna. Jag vill ha en massa photoshoots i år!

Sen vill jag rita och måla mycket mer, testa Ijas och mina akrylfärger och måla häftiga saker med Promarkers... Det känns bara som att jag borde läsa på studenten istället för att göra sånt "onödigt". Fast lite mindre dator och lite mer målning är ju också ett alternativ.

Tillbaka till ämnet. Inspo-bilder. Enjoy!|LISAPLACE|| LINDAS SMINKBLOGG |

Rebecka, 18 år, tredje årets studerande i Vörå Samgymnasium. Jag fotograferar gärna men inte alltför ofta, har fiollektion på onsdagar, läser mer sällan än jag vill, har selektiv hörsel och gör bort mig allt som oftast. Jag har vänner som är värda sin vikt i guld och tre katter. Drömmer i hemlighet om att bli konstnär eller mäklare men funderar på att söka in till marknadsföring eller logopedi.