Nytt projekt!

31.01.2011 kl. 23:05

The Mad Hatter / Johnny Depp
Obs! Håret är långtifrån klart, ska försöka göra det mer "hår-likt".

Ikväll har jag äntligen testat att måla med akrylfärgerna som jag och syster fick i julklapp och det är så roligt när man väl kommer igång.  Efter att ha varit ute och sparkat, gjort läxorna och läst på biologi till studenten (suck...) tyckte jag det fick räcka till med måsten.

Det var ganska svårt att måla, speciellt att blanda till rätt nyanser.. Fast det är första gången någonsin jag målar med akryl, så jag antar att jag får lov att sänka ribban rejält. Nu längtar jag till onsdag kväll då varannan-onsdag-målarkursen är igen, då får läraren visa hur man blandar rätt och allt annat jag inte har en aning om. :)

Rebecka, 18 år, tredje årets studerande i Vörå Samgymnasium. Jag fotograferar gärna men inte alltför ofta, har fiollektion på onsdagar, läser mer sällan än jag vill, har selektiv hörsel och gör bort mig allt som oftast. Jag har vänner som är värda sin vikt i guld och tre katter. Drömmer i hemlighet om att bli konstnär eller mäklare men funderar på att söka in till marknadsföring eller logopedi.