Målningskursen.

02.02.2011 kl. 09:14Jag idag

Ny dag, nya möjligheter. Idag ser jag fram emot målningskursen ikväll, då ska jag måla min The Mad Hatter. :)
Kommentarer (2)
snyggt smink! :)
danielaa.ratata.fi02.02.11 kl. 11:33
Tack! :D
02.02.11 22:31
Riktigt snygg sminkning! :) sv: Det är nog sådär att de låtarna/artisterna som man växte upp med så slutar man inte att gilla i första taget. Jag gillar Aqua ännu också, bara för att jag var helt galen i dem i lågstadiet :P Haha. Håller med dig om Britneys nya låtar, de är inte alls lika bra som de gamla! De går att lyssna på, men sticker liksom inte ut bland alla andra autotunade låtar som spelas nu.
Maria04.02.11 kl. 00:42

Rebecka, 18 år, tredje årets studerande i Vörå Samgymnasium. Jag fotograferar gärna men inte alltför ofta, har fiollektion på onsdagar, läser mer sällan än jag vill, har selektiv hörsel och gör bort mig allt som oftast. Jag har vänner som är värda sin vikt i guld och tre katter. Drömmer i hemlighet om att bli konstnär eller mäklare men funderar på att söka in till marknadsföring eller logopedi.