Väluppfostrade vänner.

04.02.2011 kl. 22:13
Idag efter mellanmålet i skolan (som för övrigt var en apelsin som typ låg över hela bordet när jag var klar. Borde öva på att skala apelsin) tyckte jag att mina händer var kladdiga, så jag tvättade av dem vid skolans wc. Lyckades använda det sista av den automatiska handduken som var där. Sedan gick jag på min sista lektion för dagen. När det var dags att åka hem sprang Alexandra ikapp mig och sa "Var det du som använde upp handduken?" Jag hann bara svara "Ööh..." innan hon sprättade vatten i ansiktet på mig från hennes våta händer och så sprang hon skrattandes iväg. Tack för den?

Nu när jag hunnit samla mig skickade jag ett hotfullt sms till henne, fick tillbaka ett mycket skärrande meddelande.
Kommentarer (2)
Beware...
Alexandra05.02.11 kl. 16:47
LOL
Jakob29.04.11 kl. 01:42

Rebecka, 18 år, tredje årets studerande i Vörå Samgymnasium. Jag fotograferar gärna men inte alltför ofta, har fiollektion på onsdagar, läser mer sällan än jag vill, har selektiv hörsel och gör bort mig allt som oftast. Jag har vänner som är värda sin vikt i guld och tre katter. Drömmer i hemlighet om att bli konstnär eller mäklare men funderar på att söka in till marknadsföring eller logopedi.