Dag 2: Favoritpryl.

05.02.2011 kl. 19:15


Jordbgloben från 40-talet som ursprungligen varit pappas. Den och min dagbok tillhör mina absoluta favoritprylar.

Nu drar jag iväg på födelsedagskalas!
Kommentarer (1)
jag vill också ha en jordglob, dom e så fina att se på :)
Maria (www.marvelicious.blogg.se)08.03.11 kl. 10:02
Gillar verkligen min! Den är rolig att titta på, eftersom världen och gränserna ser helt annorlunda ut nuförtiden än de gjorde då. Gå in till något antikvariat och kolla om de råkar ha någon jordglob! Är säker på att den är värd pengarna, den stiger säkert i värde också medan tiden går.
15.03.11 18:03

Rebecka, 18 år, tredje årets studerande i Vörå Samgymnasium. Jag fotograferar gärna men inte alltför ofta, har fiollektion på onsdagar, läser mer sällan än jag vill, har selektiv hörsel och gör bort mig allt som oftast. Jag har vänner som är värda sin vikt i guld och tre katter. Drömmer i hemlighet om att bli konstnär eller mäklare men funderar på att söka in till marknadsföring eller logopedi.