Dag 3: En familjemedlem.

06.02.2011 kl. 16:03Två bilder från London i juni 2010.

Min storasyster är en av mina bästa vänner, hon är en av de vackraste personerna jag vet, hon sjunger fint och gärna, hon är snäll och det är oftast hon som tar tag i saker här hemma. Behöver jag nämna att hon är en av mina idoler?
Kommentarer (1)
Jag rodnar när du skriver så fint. Du är också en av mina bästa vänner, så klart. Kram
Ija08.02.11 kl. 16:00
:) ♥
13.02.11 23:15

Rebecka, 18 år, tredje årets studerande i Vörå Samgymnasium. Jag fotograferar gärna men inte alltför ofta, har fiollektion på onsdagar, läser mer sällan än jag vill, har selektiv hörsel och gör bort mig allt som oftast. Jag har vänner som är värda sin vikt i guld och tre katter. Drömmer i hemlighet om att bli konstnär eller mäklare men funderar på att söka in till marknadsföring eller logopedi.