I'll be back.

10.02.2011 kl. 20:13
Om nån undrar vart jag lämnat så kan jag meddela att vår ena dator antagligen har nåt virus på sig så det går inte att använda den (om man inte vill sitta och vänta på att varje sida laddar i fem minuter, vill säga). Skärmen till datorn som jag är vid nu är ganska värdelös, så jag har inte möjlighet att redigera bilder här = ganska oinspirerande att blogga. Är tillbaka med 30-dagars-fotoutmaningen och mer bloggning så fort min dator reder upp sig.

Måste ändå säga att timingen var perfekt, just nu är det provperiod så nu kan jag inte ens slösa bort tiden med att sitta vid datorn... ;)
Kommentarer (1)
Nåo veit do väl "I'll be back." e en replik åv Arnold Schwartzenegger i Terminator filmrin? hehe. btw, dina datorproblem är fixade!
Jakob29.04.11 kl. 01:44

Rebecka, 18 år, tredje årets studerande i Vörå Samgymnasium. Jag fotograferar gärna men inte alltför ofta, har fiollektion på onsdagar, läser mer sällan än jag vill, har selektiv hörsel och gör bort mig allt som oftast. Jag har vänner som är värda sin vikt i guld och tre katter. Drömmer i hemlighet om att bli konstnär eller mäklare men funderar på att söka in till marknadsföring eller logopedi.