Så att ni vet.

21.02.2011 kl. 17:31
Vår dators hårddisk är sönder, så vi får en ny hårddisk och därmed en dator som går att använda om ca en vecka. Tills dess ska jag ha styling under vecka 8, vänta på mitt H&M-paket som beställdes igår, läsa på biologi och ha lite sportlov.
Kommentarer (1)
älskar din header!
hani.ratata.fi28.02.11 kl. 22:56
Tackar! Äntligen en header som jag känns jag är min åsikt.
15.03.11 18:01

Rebecka, 18 år, tredje årets studerande i Vörå Samgymnasium. Jag fotograferar gärna men inte alltför ofta, har fiollektion på onsdagar, läser mer sällan än jag vill, har selektiv hörsel och gör bort mig allt som oftast. Jag har vänner som är värda sin vikt i guld och tre katter. Drömmer i hemlighet om att bli konstnär eller mäklare men funderar på att söka in till marknadsföring eller logopedi.