Lunchdags!

Där fick ni en ful bild på mej. Nu ska vi äta lunch och idag har jag varit till skolläkaren och fått reda på att jag har lite snedare rygg än genomsnittet, ifall nån ville anteckna.

09.11.2010 kl. 11:55

Motivation.

Dags att ta tag i lite läxor va? Första dagen på perioden så jag kunde ju anstränga mig lite mer. Skyller på att jag varit ute och sålt åtta av de tolv lotter som vi ska sälja till förmån för vår klassresa till Rom i maj! Vi hade helkul fastän vi bara var till Helsingfors förra läsåret så detta kommer bli epic.

Angående bilderna - gjorde lite omslag till mina häften för att höja motivationen att läsa. Två biologikurser på en period, giv mig styrka!
08.11.2010 kl. 22:36

En lila måndag.Vi har pratat om metoder för att minnas bättre på psykologin. En man som hade ungefär världens bästa långtidsminne använde visualisering - han såg ord, namn och saker framför sig i en viss färg eller t.o.m. melodi. Den här måndagen får vara lila.

Måndagar är bra dagar den här perioden. Jag slutar kl. 13. Idag har jag hunnit köpa min allsmäktiga läppsalva på apoteket och ikväll ska springa i byns gårdar och sälja lotter till förmån för vår kultturresa till Rom, jee....
08.11.2010 kl. 17:50

Beställning från e.l.f.

Här kommer äntligen min beställning från elf, typ några veckor försenat inlägg? Bättre sent än aldrig.Rödbrun (runbröd, som Alexandra skulle säga) ögonskugga. Älskar den här! Framhäver blå ögon.Ljusrosa läppglans. Fint men det är en pytteliten mängd läppglans i det, kommer ta slut direkt!Läppstift i odefinierbar färg, typ röd/rosa.Fint vardagsläppglans.Den här var rent ut sagt värdelös, tycker jag. Den heter "blushing, bronzing and blending brush" men den är alldeles för liten för det så man har ingen användning för den. Köp inte!Svart mineralögonskugga.En lite mindre borste för ögonskugga. Den är sådär., inte jättebra men inte heller värdelös Bra storlek men det lossnar hår från den, men e.l.f.s kvalité är ju inte alltid den bästa.
07.11.2010 kl. 13:12

Äntligen!

Hallå! Kan säga som så att jag inte hade ett liv senaste vecka, hade prov måndag, onsdag och fredag. Fick lite sammanbrott då jag var tvungen att läsa hela tiden...
Men nu är jag tillbaka! Måste bara göra om designen på bloggen, blir uttråkad av att titta på den, haha...
07.11.2010 kl. 12:19

Jobbigt.Har mardrömsveckan framför mig - finskaprov imorgon, biologiprov på onsdag och psykologiprov på fredag. Överlever jag detta överlever jag allt. Och jag ska blogga mer aktivt när provperioden tar slut, dvs. fredag!
31.10.2010 kl. 20:19

Va e de för dag idag?

... e de en vanlig dag? Nej de e ingen vanlig dag, för det är Rebeckas födelsedag, hurra hurra hurra... *sjunger*

Idag ska jag fira hela dagen lång med att städa för ikväll kommer mina finaste flickor hit. Halloween till ära ska jag klä ut mig till något som många fruktar - bilder kommer senare...
30.10.2010 kl. 12:15

Prioriteringar.

Hur var det nu med prioriteringarna? Nu kl 23:13 ska jag kolla True Blood i en desperat önskan om att hinna ha något slags liv i provperioden. Tur att jag har sovmorgon imorgon. Som det ser ut nu är nästa fritid på torsdag kl. 16.45. Jee..
26.10.2010 kl. 23:14

ääääh

Har inte tid med nånting!! Provperiod sucks.
26.10.2010 kl. 21:19

Gissa vad jag ska göra imorgon?

Alexandra, Malin och jag åker på en tripp till Ikea. Jag ska förhoppningsvis shoppa loss. Och på söndag ska jag blogga.
22.10.2010 kl. 23:05

Kuntsi it was.

Denna blåsiga torsdagsförmiddag stegade jag och mamma in på Kuntsi. Jag ville se lite nutidskonst och hitta inspiration och mamma följde med. Fint inrett var det men konsten... Alltså den var rätt tråkig. Som en helhet. De har kanske haft roligare utställningar förut, vad vet jag. Men det där var inte så spännande faktiskt. Kiasma i Hesa har jag ännu aldrig besökt så jag sätter allt mitt hopp dit.

Mamma viskade åt mig då jag gick runt i Kuntsi och såg viktig och fundersam ut: "Jag förstår inte riktigt mig på det här..." och i ärlighetens namn - det gjorde inte jag heller.

Vi köpte två Mumin-vykort därifrån, så något gott förde den vistelsen med sig i alla fall.
21.10.2010 kl. 23:57

Utfärd.

Ska strax åka iväg mot Vasa med mamma. Eftersom det är höstlov nu tyckte jag att jag måste göra något roligt, så idag är planerna att gå på Kuntsi (moderna muséet i Vasa) och eventuellt loppis eller shopping i stan. Off we go!


Fick inte till nån bra outfitbild så ni får nöja er med den här då. Kanske kan jag fota min klädsel i nåt provrum idag.
21.10.2010 kl. 10:40

Höstlov!Det här paketet från e.l.f. kom förra veckan. Gissa om det kändes som julafton då jag öppnade, en massa smink för över 70 euro sammanlagt... Tyvärr var ju bara en bråkdel mitt, jag och tjejerna gjorde en massbeställning så nästa dag fick jag lov att dela ut allt i skolan. Bilder på inköpen fotar jag imorgon! (yeah right, kommer glömma att jag skrev det)

Annars har jag varit på en rolig zumbatimme idag så nu är jag helt slutkörd = kommer sova gott i natt. Särskilt med tanke på det stundande höstlovet som börjar nu...
19.10.2010 kl. 22:09

Karaoke en lördagskväll.

I lördags hade jag skitkul med tjejerna. Vi var hos Niisi och där hade vi fullt upp med att lyssna på Malins Hesaresa, äta chips, sjunga karaoke, dansa fult och planera vårens eventuella Rom-resa. Vi sjöng högre och högre jusenare timmen blev...Josefin var vacker och värdinna för kvällen.Malin var nyss hemkommen från en fin resa till Helsingfors.Måste ju checka Facebook innan vi kan slappna av.Sandra var fin...... och fångade Alexandra och mig på bild under kvällens feelismoment då jag fick sjunga "Let me entertain you" på karaoke. Vi var dock för snabba för Niisis webkamera.Inlevelse, gott folk!Alexandra tyckte att vi skulle ta oss en svängom till Alice Cooper's Poison.


Tack för en lyckad kväll mina fina vänner!
18.10.2010 kl. 20:27

Catholic schoolgirl?


Systers skjorta från Gina Tricot, overkneestrumpor från Lindex, en massa ringar och ett kors i örat från en marknad.

Så såg jag ut i lördags när vi bailade hos Niisi och skreksjöng karaoke. Angelina tyckte jag såg ut  som en catholic schoolgirl.
18.10.2010 kl. 20:01

Rebecka, 18 år, tredje årets studerande i Vörå Samgymnasium. Jag fotograferar gärna men inte alltför ofta, har fiollektion på onsdagar, läser mer sällan än jag vill, har selektiv hörsel och gör bort mig allt som oftast. Jag har vänner som är värda sin vikt i guld och tre katter. Drömmer i hemlighet om att bli konstnär eller mäklare men funderar på att söka in till marknadsföring eller logopedi.

Senaste kommentarer

20.10, 17:52Dagens frågeställning av bff
30.01, 15:02Dagens dilemma av Aydan aydanyilmaz.blogg.se
06.01, 15:08På Madame Tussauds. av jennifer
19.11, 13:55Dagens dilemma av Sandra
29.04, 01:44I'll be back. av Jakob