15 h lång skoldag.

Kom hem från skoldagen för fem minuter sedan. Därav icke-existerande bloggning (och icke-existerande läxläsning, för den delen).  Har först varit i skolan hela dagen, sen promenerat till Niisi och chillat där, sen promenerat tillbaka till skolan och sedan haft konsert med kören och Övis-körerna hela kvällen. Nu ska jag avsluta det här osammanhängande inlägget och sova. Gäääsp.
23.11.2010 kl. 22:51

Uppdatering om Tove Styrkes album:

Jag förväntade mig att det skulle vara ganska bra. Det var opersonligt och 2-3 låtar var bra, resten kändes inte alls som det jag tycker är Tove. Jag som trodde att det faktiskt var bra.
22.11.2010 kl. 20:06

Tove Styrke.

http://4.bp.blogspot.com/_nRfX1xfTdVw/TLyfrKbRtBI/AAAAAAAABOc/hURSfkk7Gw4/s1600/tove+styrke.jpg

För den som missat det är Tove Styrke min idol. Hon är bland det coolaste jag sett. Nu har hon kommit ut med ett nytt album, som jag tänker lyssna på repeat. Klicka på knappen så kan du också lyssna.

http://www.semesterinthewest.org/images/play_button.gif
22.11.2010 kl. 17:28

Sommarminnen #2.


300510
Modell: Angelina Häggman
Foto: jag


050810
Modell: Alexandra Westerback
Foto: jag


300510
Modell: Angelina Häggman
Foto: jag


050810
Foto: Alexandra Westerback
Modell (och redigering): jag

Klicka på bilderna om ni vill se dem i större format!

Nåt av det roligaste jag vet är att ordna photoshoots, därför är dessa några av mina bästa minnen från sommaren 2010. En dag i slutet av maj tog Angelina och jag vårt pick och pack och fotade creepy bilder i ett gammalt hönshus och beachbilder vid några sandgropar. I början av augusti bestämde jag och Alexandra oss för att ha fotografering. Jag föreställde en ledsen 20-talskvinna (rätta mig om jag har fel Alexandra) och Alexandra var rockig bland ballongerna.

Jag saknar att det var så lätt att ha photoshoots på sommaren. Nu på vintern är det inte helt okomplicerat - det är svårt att vara utomhus utan att frysa fingrarna av sig och det är lagom roligt att vara inomhus om man inte råkar ha en studio till hands. Säg mej, vad fotar man på vintern? Jag har inspirationsbrist. Redan kl. 16 (dvs när jag kommer hem från skolan) är det mörkt, så man får lov att ta vara på de få ljustimmarna på helgerna, vilket är lättare sagt än gjort.
21.11.2010 kl. 16:44

Åkte rätt person ut från Idol ikväll?

Såhär såg jag ut idag. Nya byxorna från Nelly är på, ny topp från H&M, gammal kofta och tubhalsduk från Gina Tricot. Skärp från second hand och en stor ring från H&M.

Vad tyckte ni förresten om kvällens Idol, om ni såg det? Jag tycker egentligen att Olle var sämre än Andreas ikväll. Dessutom tycker jag inte riktigt att Olle hör hemma i Idol - han har hittat sin nisch (Kings of Leon-style, typ) och han är inte riktigt hemma i andra musikstilar. Så egentligen var Andreas bättre ikväll men jag gillar Olle mer, alltså kan jag inte bestämma mig om rätt person åkte ut. Haha.
20.11.2010 kl. 00:33

Eyes on fire.

Såhär fint ögonsmink hade jag i fredags. Ögonskuggan från e.l.f  gör sitt jobb. Tyvärr är jag en sån typ som stiger upp så sent som möjligt på morgonen och stressar iväg till skolan eller vart jag nu ska så jag hinner nästan aldrig göra något utöver det vanliga med sminket, så detta är ett undantag:


I see you...

Rätt ful bild men ljuset var ju fint i alla fall. Har inte nåt på läpparna där ännu.
19.11.2010 kl. 23:38

Tävling.
Jenna/Bestfaceforward.ratata.fi ordnar en mycket intressant lillajultävling som jag deltar i. Vill du också vinna? Klicka här!
19.11.2010 kl. 18:43

Skolarbetet blir lidande.

Angelina tyckte att hon var finurlig.

Sitter i skolan. Jag tror Lina har dåligt inflytande på mig. Jag skulle läsa på tyska nu på håltimmen men Lina introducerade MarioKart64 åt mig så nu har jag spelat det istället för att sköta skolarbetet.

19.11.2010 kl. 10:41

Inredningsfunderingar.

Jag vet inte hur det är med er, men jag tycker att inredning är (nästan?) lika roligt som kläder och mode. Jag älskar att inspireras av Alvhems underbara lägenheter och bläddra i inredningskataloger. Tyvärr har jag ju inte direkt en egen lägenhet att inreda så jag får nöja mig med att göra det bästa av situationen - dvs. inreda mitt rum med de medel som finns. I helgen tänkte jag fota mitt rum eftersom jag gjort om liite sedan sist!

Här får ni en del av bilderna jag sparat i inspirationsmappen på vår dator:


Älskar tapeten.


Behöver nån inspiration till en arbetshörna kan den kopiera detta rakt av. Speciellt anslagstavlan var ganska finurligt konstruerad.


Kakelugn in my heart. Och ett fårskinn ligger förhoppningsvis på golvet i mitt rum lagom till jul.


Just nu håller jag ögonen öppna för alla slags tavlor. Försöker nämligen skapa en mindre tavelvägg i mitt rum men det är lite svårt.
18.11.2010 kl. 22:19

Today's battle.

Idag har jag utkämpat en kamp mot viruset Security Tool 2011. En vänligt litet virus som påstår att datorn är full med virus, men det har såklart ett virusprogram för 80 euro som kan ta bort dem. Yeah right. Efter googlande, svärord och x-antal omstartningar av datorn fick jag bort viruset som tog över datorn med alla pop-ups och uppdateringar. 1-0 till mig.
18.11.2010 kl. 21:54

Det där med studiemotivation.

Igår hade jag sån studiemotivation att jag orkade läsa ikapp biologiläxor i tre freakin' timmar (hallelujah!). Idag känns det motigt att öppna tyskaboken. Var hittar man den här motivationen? Eller, jag skulle kanske inte kalla det motivation. Jag skriver studenten i biologi i vår, och det är nog världens bästa påtryckning att läsa på läxorna i biologi. Skrämseltaktik, ni vet.
17.11.2010 kl. 20:45

Dagens orosmoment.


En bild som inte har det minsta med texten att göra.

Imorse hade jag bråttom, var sen till bussen och skyndade ut ur huset med telefonen i handen. Slängde en påse med skräp i soptunnan ute vid vägen och rusade till busshållplatsen. När jag skulle kolla vad klockan var märkte jag att telefonen inte var med, letade febrilt genom väskan och accepterade att jag tydligen glömt den hemma.

När jag kom hem letade jag ännu mera, hittade ingen telefon och blev sur. Tog ficklampan i handen och stövlade surmulet ut på gården för att kolla om den fallit ur fickan på vägen till bussen. Där, bredvid soptunnan, låg min telefon - ensam, kall och bortglömd. Jag knappade lite på den och till min förvåning fungerade den precis som den skulle. Jag blev glad och gick in igen.

Och vad ville jag säga med detta?


Ta hand om era telefoner.

15.11.2010 kl. 22:58

Moments.

Hallå! Ifall nån var intresserad av filmen jag tänkte lägga upp  från gårkvällen så kan jag meddela att den inte kommer att läggas upp. För jag äger inte rättigheterna för arrangemanget (det gör vår musiklärare) så jag kan ju inte lägga upp någon annans verk bara sådär. Tyvärr.

Men en bild kan jag allt bjuda på:Mäktigaste med hela konserten tycker jag var avslutningen. Hela kören med komp och solist hade feelis och sjöng With a little help from my friends så att det ljöd i hela salen. När vi slutat fick vi stående ovationer från publiken. Lycka!
11.11.2010 kl. 22:26

Lyckad konsert!

Hade aldrig trott att kvällens konsert skulle bli så lyckad, det var den bästa jag har varit med i! Kören i vårt gymnasium, I am SAM, solister och körer från Övis bestämde sig för att hålla en gemensam konsert (och åtminstone en till blir det) ,vilket blev en riktig fullträff. Nu är jag trött och har inte gjort alla läxor men det spelar ingen roll, får gå och lägga mig med ett leende på läpparna ikväll!

PS. Titta in imorgon så får ni kanske se en film från ikväll, om jag lyckas ladda upp den vill säga...
10.11.2010 kl. 23:22

Inspo.

Slänger in lite inspiration såhär i snöoväders-tider (tycker minsann jag har hört att det ska bli oväder här på väderleksrapporten men här är allt som vanligt. I Sverige tycks det i alla fall vara snöyra). Nu fick jag med väderprat på bloggen också, tycks ha viktiga saker att skriva. För att återgå till ämnet kommer här några bilder jag sparat i min inspirationsmapp på datorn:LINDA HALLBERG | STHLM STREETSTYLE | LOOKBOOK | HANNELI MUSTAPARTA
09.11.2010 kl. 20:47

Rebecka, 18 år, tredje årets studerande i Vörå Samgymnasium. Jag fotograferar gärna men inte alltför ofta, har fiollektion på onsdagar, läser mer sällan än jag vill, har selektiv hörsel och gör bort mig allt som oftast. Jag har vänner som är värda sin vikt i guld och tre katter. Drömmer i hemlighet om att bli konstnär eller mäklare men funderar på att söka in till marknadsföring eller logopedi.

Senaste kommentarer

20.10, 17:52Dagens frågeställning av bff
30.01, 15:02Dagens dilemma av Aydan aydanyilmaz.blogg.se
06.01, 15:08På Madame Tussauds. av jennifer
19.11, 13:55Dagens dilemma av Sandra
29.04, 01:44I'll be back. av Jakob