Status: tapetserar rummet.

Jag är dock mest ivägen så jag försöker hålla mig till biologiboken. Det blir så vitt, så vitt och så fint, så fint.
05.01.2011 kl. 17:03

Några punkter.

  • Idag har vi köpt tapeter till mitt och min systers rum och vi tapetserar antagligen senare i veckan. Det ska bli så roligt att inte behöva mötas av de babyrosa väggarna i mitt rum längre.
  • Vi hann in till Vasa idag och gick lite på loppis. Jag höll i en retro tavla på Kim Jong-Il. Till sist kom jag fram till att den var ganska grotesk. Om tjugo år kanske han framställs som vår tids Hitler i historieböckerna så det kändes inte helt hundra att hedra honom med en plats på min tavelvägg.
  • På Prisma idag handlade mamma mat. Jag testade en massagestol från OBH Nordica, köpte en slickepinne och propsade på mamma med kattleksaker till vår katt. Till mitt försvar kan jag berätta att den har lekt med dem hela kvällen. Min syster berättade att Rebecka sju år alltid stod vid djurhyllan på Prisma.
  • Jag har inte skrivit på länge. Får se om jag fortsätter skriva, jag och min blogg går inte riktigt ihop.
03.01.2011 kl. 23:17

GOD JUL ALLA GLADA!

Njut av julafton. 24 december kommer ju trots allt bara en gång om året.

24.12.2010 kl. 17:25

Julfest it was.


När vi skulle ta gruppbild kom en fin tomte förbiskuttandes, klart den fick vara med på bild!

Idag har vi haft julfest i skolan. Jag har uppträtt med kören, spelat vår teater Fammo gråter en gång till, fått två mandlar i gröten och fått en fin julklapp av min hemliga tomte Sandra. Jag har en massa bilder men de kommer upp en annan gång!
22.12.2010 kl. 18:17

Inte min dag idag.Ritar istället. Och njuter av att jag inte kommer att ha provperiod på sex veckor framöver.
20.12.2010 kl. 17:01

Kulinarisk afton.

Haha, kollar igenom bilderna från den kulinariska aftonen 8.12 som vår klass och BG2 ordnade. Vi ska ju till Rom i vår och för att finansiera resan ordnade vi en kväll med god mat och teatern Fammo gråter som en julklapp. Det blev faktiskt riktigt lyckat och vi hade kul på scen!

Jag spelar pubertetssonen, han (hon?) med svart peruk och kiss-tröja. Bäst av allt var att mamma frågade efter teatern "Skulle inte Rebecka vara med också?" Hon hade inte känt igen mig i min fula peruk och basröst.


"Gränin ha jo för i helvete folli på fammo!"

Wohoo!
18.12.2010 kl. 22:20

Konstiga julklappar.Igår var jag med Josefin och Josefin hos Josefin (höhö), vi målade med vattenfärg och oljefärg. Lite annorlunda sätt att spendera fredagkvällen på, men det var skitkul.

Efter jul ska jag måla konstant! Jag har nämligen en hel del konstmaterial på önskelistan i år. Fast just nu ligger påshandskar i skinn högst upp - det var inte roligt att promenera tillbaka till bilen efter shoppingen idag. -17 grader är inte att leka dem.
18.12.2010 kl. 21:22

Julklappstips!

Sugen på julklappar som blir uppskattade under ett helt år? Tidningskungen har alla tidningar du kan önska dej. Jag själv har faktiskt en prenumeration på min önskelista igår. Att läsa tidningar är bland det skönaste jag vet - att slänga sig i soffan med en stor kaffemugg i handen och en bra tidning, det gör dagen lite extra fin.

18.12.2010 kl. 00:34

Städning pågår!Såhär fint kan mitt rum vara. Dags att ta tag i det! På en lördagkväll. Fast jag är rätt nöjd ändå. Jag, syster och hennes pojkvän ska nämligen ha filmkväll och jag får äta chips...
04.12.2010 kl. 20:13

Inhandlat.

Inte så jättenytt kanske men jag har inte lagt upp det på bloggen av okänd anledning.


Topp med små strasstenar från H&M
Glittertröja från Gina Tricot som jag tänkte ha på julfesten. Den är väldigt glittrig i verkligheten, vilket inte riktigt syns på bilderna. HÄR syns det lite bättre hur den glittrar.


Hittade dessa på Gina Tricot för 2,50 euro, fynd.

Har dessutom lyckats inhandla 3/5 julklappar innan det ens blev december. Jag som inte ens planerat att vara ute i god tid - vad hände med tidsoptimismen?

Har ni hittat några julklappar ännu?
01.12.2010 kl. 21:52

Första december och jag missade julkalendern i tv.

Har sån inspirationsbrist just nu (klagaklagaklaga) för skolan tar all min tid. Teaterövning med klassen ungefär varannan dag är roligt, men tungt. All energi går åt till det, när jag kommer hem vill jag helst ta det lugnt, inte läsa på läxor och annat jobbigt.

Snart är det över i alla fall! Onsdagen den 8 december kommer vi att ha premiär. Ska bli så kul. Sedan börjar provperioden (alltid är det något) fast det är något jag förtränger. Brukar köra på att förtränga jobbiga saker, som att jag måste läsa på prov eller veta vad jag ska gå för utbildning i framtiden. Det är skönast så. 

För att det här inte ska bli ett otrevligt inlägg kommer här en bild när jag sitter i en säng och håller i en kudde (helt omotiverat alltså, men vad gör det)01.12.2010 kl. 20:16

Frisyrtips.Är du som jag och orkar aldrig göra något speciellt med ditt hår? Prova den här frisyren, den är både enkel att göra och går snabbt att få till. Gör en sidbena och dra allt hår åt ena hållet. Sno ihop det i en slarvig knut på ena sidan av huvudet och se till allt hår är stramt bakåtslickat på andra sidan. Rufsa till det och locka håret längst fram runt ansiktet. Klart!
29.11.2010 kl. 21:40

Lillajul med de bästa.Bild lånad av MalinJag hade det så otroligt roligt igår. Tack.
28.11.2010 kl. 16:29

F5

Ny banner igen. Hittar aldrig någon som är riktigt jag, men den får duga så länge.
28.11.2010 kl. 15:53

Fula bilder från skolan.

HAHA! Vi är sura för vi har tyska efter håltimmen.

25.11.2010 kl. 13:47

Rebecka, 18 år, tredje årets studerande i Vörå Samgymnasium. Jag fotograferar gärna men inte alltför ofta, har fiollektion på onsdagar, läser mer sällan än jag vill, har selektiv hörsel och gör bort mig allt som oftast. Jag har vänner som är värda sin vikt i guld och tre katter. Drömmer i hemlighet om att bli konstnär eller mäklare men funderar på att söka in till marknadsföring eller logopedi.

Senaste kommentarer

20.10, 17:52Dagens frågeställning av bff
30.01, 15:02Dagens dilemma av Aydan aydanyilmaz.blogg.se
06.01, 15:08På Madame Tussauds. av jennifer
19.11, 13:55Dagens dilemma av Sandra
29.04, 01:44I'll be back. av Jakob