Nya frisyren.

Ny färg, ny frisyr och jag är hur nöjd som helst! Nu tänker jag hålla håret rätt mörkt, blonderar jag det ännu mera går det av. Dessutom gillar jag att det är närmare min naturliga färg nu.
08.03.2010 kl. 21:44

Tillbaka till vardagen.


Jag inbillar mig att det är roligare att läsa på läxorna i fina häften, så jag pysslade ihop en ny pärmbild till historiahäftet.

Ångest.
Skolan börjar imorgon. Som tur är står våren för dörren, vilket gör det liite roligare att vara i skolan! Fast det kommer vara svårt att vänja sig med att gå i skolan igen när jag inte haft riktig skola på 2,5 veckor. Pust
07.03.2010 kl. 23:28

Fler bilder från gårkvällen.

För att uppväga de fula bilderna från gårdagen ska jag här bevisa motsatsen att vi faktiskt kan se fina ut också (fastän jag bara tog osmickrande bilder igår).


Josefin och Alexandra i mitt rum.


Sandra och Malin.


Alla fick egen muminmugg med sugrör.07.03.2010 kl. 14:49

Redogörelse behövs ej.

Eeeh..
Jag behöver kanske inte tala om vad vi haft för oss i kväll, jag låter bilderna nedan och Malins rörande gästinlägg tala för sig själva. Så går det om man har kompisar som är lika knasiga som en själv.

Nu ska jag gå och lägga mig och imorgon ska jag ha ångest inför skolan som börjar igen på måndag. Tjohoo.
07.03.2010 kl. 01:06

Världens bästa gästblogg

Hejhej, Malin här. Alla andra har en massa konstiga ljud för sig i köket, bland annat imiteras sälarnas parningsläten flitigt. Så här sitter jag på Rebeckas (aka Urin-beckas) golv och väntar på att Niisi (aka piss-niisi) ska komma ut ur WC:n
Lyssnar på Adam Lambert - for your entertainment (btw, är inte han bög? Jag är på jakt efter en bögkompis...  Nån som känner sig träffad kan ju ta kontakt, KLICKA.
Nej nu borde jag väl vara social och delta i parningen i rummet bredvid. Det ser jag fram emot. Seriöst.
Avslutar med en superduper snygg bild på mig och Sandra. För vi är alltid superdupersnygga
06.03.2010 kl. 21:52

Uglypeople.se


Hejhej!!


Den där fjärde ville inte vara med.


Fuck u.

Amir Akrouti.Penkkis here we come!
06.03.2010 kl. 21:38

Uppdatering.

Hemma från frissan (satt där i 3,5 h, så länge tar det att klippa och färga mitt tjocka hår) och jag är helnöjd. Visar bilder så fort jag hinner, ikväll kommer mina kompisar hit så nu måste jag städa!!
06.03.2010 kl. 16:04

Ny frisyr imorgon.

Imorgon kl 12.00 kommer jag sitta hos frissan och då ryker mitt blonda svall! Längden tänker jag behålla men färgen ska bli mycket mörkare. Just nu är min blonda färg onaturligt gul och dessutom missfärgas det av vårt vatten så det skiftar i grönt (!!). Lagom fräscht va?Jag vill ha en färg nära min egen mörkblonda färg, så slipper man färga utväxten konstant. Ungefär som på bilderna, men inte lika varm nyans.Blake Lively (Serena i Gossip Girl) innehar verkligen drömhåret! Något liknande till hennes frisyr vill jag ha - stort, naturligt fall.

Tar med dessa bilder till frisören och hoppas på det bästa. Wish me luck!
06.03.2010 kl. 01:19

Loppisfynden.


Jag hade inte tagit en enda bild i torsdags och det kom jag på under de sista 10 minuterna jag spenderade hos storasyster. Denna tog jag när jag stresspackade det sista.

Vi gick ju på loppis i torsdags och helt tomhänt kom jag inte hem. Jag var tveksam om jag skulle köpa ett par kängor också och dum som jag var så lämnade jag kvar dem på loppiset, vilket jag ångrar rejält såhär i efterhand... Detta fick jag med mig hem:


En euro senare var denna ring min.


En Iittala-Kivilykta hittade jag också. Den var i nyskick, t.o.m. prislappen satt kvar och jag fick den för 8.50. Några euro billigare än från butiken blev den. Tänker börja samla på dessa, nu när jag har min älskade Muminmuggsamling redan.
06.03.2010 kl. 00:28

Fint från Allt i Hemmet.Jag har hittat mitt drömpiano. Tänk att få sitta och spela på det här vita pianot, och bara njuta. Skulle göra mycket för att få ha det här i min ägo. Fint med pälsen på stolen också.Fint att blanda gammalt med nytt - stolen med den övriga inredningen.


Bilder fotade ur Allt i Hemmet.
05.03.2010 kl. 23:35

Onsdagens.Jag gick runt i detta i onsdags:
Storebrors t-shirt från JC, kofta från Lindex, halsband från H&M, lackleggings från Pieces och så hade syster gjort en cool hästsvans på mig.


Frisyren.
05.03.2010 kl. 22:56

I Vasa.

Nu är jag hos storasyster i Vasa, och här är det alltid lika roligt att spendera dagarna. Idag har vi gått på stan och jag kom bara hem med en bustier efter en hgeldag, så typiskt mig. Hittar aldrig något när jag ska shoppa. Imorgon ska vi länsa Vasas loppisar, så jag hoppas komma hem med något mer fint i alla fall.

Det var inte roligt att gå hem i snöstormen (!!) men kolla bilderna nedan så ser ni vad som genast gjorde en på bättre humör: kycklingfiléer med ruccolasallad och halloumi. Mmm.

Ny bustier från Lindex.

Nu ska vi kolla film (Beck - I stormens öga) och jag ska äta mitt lösgodis för 2.80 (pinsamt mycket). Kram!

03.03.2010 kl. 22:05

Kristen and Robert by me.


KLICKA på bilden för att se den i större format och mycket bättre kvalité.

Jag ville testa storebrors kolpennor och det visade sig vara mycket roligare än jag trodde.  Nöjd är jag i alla fall även om Kristen var svår att rita.

Originalet (knappt så man vågar ladda upp det):


02.03.2010 kl. 22:53

Prickiga ben.Sorry för världens fulaste bild. Tänkte bara visa upp mina fina nya prickiga strumpbyxor* (visserligen har jag haft såna förr men jag är världsbäst på att ta hål på strumpbyxor), de gör vardagen lite trevligare.

* Nä, jag har verkligen inget viktigare att blogga om än nya strumpbyxor.
02.03.2010 kl. 22:39

Resultatet.


Som vanligt - klicka på bilden så slipper ni ratata's värdelösa bildkvalité och ser den i större format.

Jag blev så otroligt inspirerad såhär på småtimmarna att jag satte igång med att rita. Bl.a. Muse - Supermassive Black Hole har gått på repeat. Alltid när jag ritar stänger jag ute omvärlden helt och glömmer allt annat, vilket är rätt skönt ibland.

Den här gången blev det en man (eftersom jag har fått för mig att jag måste öva på att rita människor av det andra könet också) som inte riktigt följde mina förväntningar men det blev ok ändå.02.03.2010 kl. 02:39

Rebecka, 18 år, tredje årets studerande i Vörå Samgymnasium. Jag fotograferar gärna men inte alltför ofta, har fiollektion på onsdagar, läser mer sällan än jag vill, har selektiv hörsel och gör bort mig allt som oftast. Jag har vänner som är värda sin vikt i guld och tre katter. Drömmer i hemlighet om att bli konstnär eller mäklare men funderar på att söka in till marknadsföring eller logopedi.

Senaste kommentarer

20.10, 17:52Dagens frågeställning av bff
30.01, 15:02Dagens dilemma av Aydan aydanyilmaz.blogg.se
06.01, 15:08På Madame Tussauds. av jennifer
19.11, 13:55Dagens dilemma av Sandra
29.04, 01:44I'll be back. av Jakob